Spring naar content

Word de ondernemer die jij kunt zijn

Zodat je vanuit plezier en energie zichtbaar resultaat behaalt

Contact met Yvon Wattèl

Word de ondernemer die jij kunt zijn

Zodat je vanuit plezier en energie zichtbaar resultaat behaalt

Contact met Yvon Wattèl

Word de ondernemer die jij kunt zijn

Zodat je vanuit plezier en energie zichtbaar resultaat behaalt

Contact met Yvon Wattèl

Heb je in je privé of ondernemersleven last van kleine of grote beren op de weg?
Trap je telkens in dezelfde valkuilen of krijg je jezelf maar niet onder controle of in beweging?
 

Blijf er niet mee rondlopen. Dat kost je onnodig veel tijd, frustratie en energie.
Vaak is de oplossing simpeler dan je denkt.
 

Leg me gewoon je vraag of probleem voor via onderstaand contactformulier. Je kunt ook mailen naar yvon@happely.nl, bellen of een appje sturen naar 06-43791673.

Anneke Lubbers

Anneke Lubbers

www.annekelubbers.nl

Waar Yvon heel goed in is, is het ordenen van mijn gedachten. Het hielp mij bij het richting geven aan wat ik wil en doordat ik nu onder woorden breng wat al ergens in mijn hoofd en hart verstopt zat kan ik verder komen.

Yvon leerde me door de ogen van mijn klanten te kijken. Wat willen ze eigenlijk en waarom zitten ze te wachten op hetgeen ik ze te bieden heb.

En behalve al die goede tips en trics is Yvon een heerlijk mens waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze kan super "streng" zijn waar het nodig is (ai, ai en ik maar denken dat ik al bijna klaar was met mijn website…), maar brengt altijd luchtigheid in lastige gesprekken (ik ga die chips etende passagiers achter in mijn bus echt niet meer vergeten). Verder is Yvon ook open over zichzelf en vertelt hoe zij dingen doet en waarom ze voor haar werken.

En misschien wel het belangrijkste: Yvon luistert en oordeelt niet. Je bent goed zoals je bent en je mag er zijn.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Wil je gratis inspiratie voor zzp-ers in je mailbox ontvangen?
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Praktische gegevens

Adres
Businesspoint de Vallei
Galvanistraat 1, 6716 AE Ede

E-mail: yvon@happely.nl

Telefoon: 06-43 79 16 73

Kamer van Koophandel: 09179673
IBAN: NL26 KNAB 0256 7455 36
BTW-id: NL002085912B51

Algemene Voorwaarden (PDF)

Aangesloten bij

NOBCO
Vind een coach
Yvette Rottink

Yvette Rottink

www.ziefotografie.nl

Ik heb het traject als prettig ervaren. Door de extra druk met de scholen dicht en jonge kinderen thuis (Corona) was dit voor mij een hele fijne combinatie. Ik had bewust voor Yvon gekozen omdat ik het idee had dat het niet een traject zou zijn met al te veel druk of om je helemaal tot uitersten te krijgen. Ik had behoefte om zaken te bespreken met een buitenstaander met veel ervaring. Het was fijn om tips en adviezen te krijgen. Yvon kijkt naar jou als persoon, je bedrijf en wat bij jou en je situatie goed is of verbeterd kan worden.

Marlous Witteveen

Marlous Witteveen

www.opvoedkunst.nl

Door de gesprekken met Yvon weet ik wie de ouders zijn die ik met coaching wil helpen, waar zij naar op zoek zijn en wat coaching voor hen kan betekenen. Ook is duidelijk geworden dat ik nog meer op de stoel van mijn klant moet gaan zitten om beter naar mijn website en product- en dienstenaanbod te kijken. De invulling daarvan is nu veel beter.

Het kritisch meekijken en sparren heeft mij erg geholpen, evenals de focus houden bij het overlopen aan ideeën. Dank je wel Yvon, met een duidelijke visie en missie blijf ik dicht bij mezelf en doe ik waar ik blij van word.

Jolanda Pater

Jolanda Pater

www.ambachtelijke-eetcadeautjes.nl

Ik vond het in het begin best een beetje spannend om mijn hele hebben en houden op tafel te leggen bij Yvon. Doe ik het wel goed als onderneemster, wat zal ze hier en daar van vinden?
Maar Yvon kijkt naar wie ik ben en welke manier van ondernemen het beste bij mij past. Ze stuurt bij waar nodig en geeft goede uitleg over het hoe en waarom ze iets vind. Ze stelt vragen zodat je zelf aan het denken word gezet over je bedrijf en je eigen manier van aanpak. Ik ben door de gesprekken met haar op de goede weg gekomen en kan nu echt zelfstandig verder.

Happely is gevestigd in Ede. In het mooie Gelderland en fijn centraal in Nederland

Scroll naar boven