Skip to content

Past het nog?

Ik heb sinds kort nieuwe wandelschoenen 馃憻Ze zijn super licht, soepel en comfortabel. Als ik er op loop voelen ze meer een聽onderdeel van mijn lichaam dan als schoenen. Ze horen gewoon bij me.

Je krijgt klachten wanneer iets niet meer past

Ik heb jaren gelopen op mijn oude wandelschoenen. Op een gegeven moment kreeg ik lichamelijke klachten (pijn in mijn rug en heupen) en kon ik steeds minder ver lopen. Heel vervelend en beperkend. Ik legde alleen niet het verband met mijn wandelschoenen…
Een vriendin legde dat verband wel en wees me op een ander type wandelschoen. Dat klonk hoopvol, dus hup naar een goede winkel en daar van alles gepast tot ik de schoen vond die echt bij mijn voet paste. En wauw, wat een verschil!聽De lichamelijke聽klachten die ik had met mijn oude wandelschoenen heb ik niet meer. Ik had ‘the perfect match’ tussen mijn lijf en een wandelschoen gevonden 馃槂

Net zoals mijn schoen paste mijn werk niet meer

Hetzelfde geldt voor mijn werk. Ik heb ruim 20 jaar als psycholoog een eigen hulpverleningspraktijk gehad. Totdat het steeds meer begon te ‘schuren‘ en ik dat aan mezelf merkte; ik kreeg er niet meer zo’n energie van, ik begon tegen dingen op te zien en miste plezier. Werken in mijn eigen praktijk werd steeds meer een opgave.

Wat er aan de hand was, was eenvoudig: het paste gewoon niet meer. Door de jaren heen was ik veranderd. Mijn belangstelling was veranderd. Ik had behoefte aan andere dingen en wilde werken met andere eigenschappen en kwaliteiten.
鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅
Toen ben ik me toe gaan leggen op coaching en heb ik me daarnaast ontwikkeld als website bouwer. Heel leuk, en t贸ch, het paste niet perfect. Ik miste nog steeds iets.

Werk dat 100% matcht met wie ik ben鉅鉅鉅鉅

Dus ben ik verder gegaan mezelf te onderzoeken. Ben ik verder gaan praten, verkennen, voelen en denken. Daardoor ben ik uitgekomen bij ‘mijn perfect match‘: zzp-ers helpen hun eigen zaak of praktijk te starten en/of uit te bouwen.
Hierin komt voor聽 mij alles samen en alles wat ik ooit gedaan heb zie ik terug. Ik kan doen wat ik leuk vindt, met wie ik dat leuk vindt en kan combineren wat ik goed kan en wat voor de zzp-ers die ik help een fijne combinatie blijkt te zijn. Het resultaat: ik voel ik me als een blije vis in het water 馃悹En ik kan het beste van mezelf geven aan de mensen die het meeste bij mij passen.

Hoe zit het bij jou? Is er een 100% match?

Hoe goed is het om je regelmatig af te vragen: Past het nog?鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅
馃憠Past jouw baan nog?
馃憠Past wat je doet in je eigen zaak of praktijk nog?
鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅
Wanneer het ‘past’ voelt je werk als je fijnste schoenen, het h贸贸rt gewoon bij je.
Wanneer het eigenlijk niet meer ‘past’ gaat het schuren en krijg je klachten. Je voelt te veel druk, je voelt je niet ‘vrij’, je hebt niet meer zo’n plezier in wat je doet en er lekt energie weg.
鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅
Past w谩t je doet en h贸e je het doet nog bij jou?鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅
Zou je het fijn vinden om er eens met iemand ‘van buiten’ over te sparren? Ik kan je helpen om alles op een rijtje te krijgen zodat je kunt bepalen welke kant je op wilt. En, je kunt eerst聽gratis kennismaken om te kijken of het klikt.

Mis nooit meer een blog

Ontvang gratis de Happely Update met blogs, tips, nieuws en aanbiedingen direct in je mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat een reactie achter

Download nu gratis belangrijke know-how voor je bedrijf

Dit is de mock-Up van het e-book '5 Onmisbare sleutels voor startende ondernemers'

'5 Onmisbare sleutels voor (startende) ondernemers'

E-book bekijken
Mock-Up-Ebook-Website-1

'Succes met je website'

E-book bekijken
Scroll To Top
1
Leuk dat je mijn website bezoekt! Kan ik je ergens mee van dienst zijn?
Powered by