Privacybeleid

Omdat ik zorgvuldig met je wil omgaan

Yvonne Jansen van Happely wil dat JIJ tevoorschijn en op je plek komt

Privacybeleid

Omdat ik zorgvuldig met je wil omgaan

Yvonne Jansen van Happely wil dat JIJ tevoorschijn en op je plek komt

Privacybeleid

Omdat ik zorgvuldig met je wil omgaan

Yvonne Jansen van Happely wil dat JIJ tevoorschijn en op je plek komt
Deze stippellijn hoort bij de stijl van Happely en zie je in alle online uitingen van Happely terug

Happely respecteert de privacy van alle gebruikers van deze website en zorgt er voor dat alle verstrekte informatie vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt behandeld. Ik raad je aan deze privacyverklaring zorgvuldig door te lezen.

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Happely.

Gebruik van persoonsgegevens

Voor het uitoefenen van mijn dienstverlening heb ik persoonsgegevens nodig. Happely verwerkt alleen persoonsgegevens van jou wanneer je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze zelf aan mij verstrekt. Ik doe mijn uiterste best om jouw gegevens te beschermen.

We verzamelen afhankelijk van de te verlenen dienst de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IBAN-nummer
  • IP-adres in sommige situaties

Doeleinden

Ik verzamel alleen persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. Dit zijn:

  • Het verlenen en factureren van mijn diensten;
  • Het verzenden van nieuwsbrieven wanneer je je daarvoor via een opt-in op de website hebt ingeschreven;
  • Het afhandelen van je bestelling en je te kunnen informeren over het verloop daarvan;
  • Het registreren van domeinnamen;
  • Wanneer ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb voor mijn belastingaangifte;
  • Het treffen van maatregelen om de dienstverlening te verbeteren en het verstrekken van informatie of aanbiedingen;
  • Happely vraagt je om je IP nummer wanneer je wilt dat jouw bezoek aan je eigen website uit de bezoekersstatistieken wordt gefilterd of om indien nodig je IP adres te kunnen deblokkeren.

Delen met anderen

Ik zal je gegevens nooit aan derden verkopen en ik verstrek je persoonsgegevens alleen aan derden wanneer dit nodig is:

  • Voor de uitvoering van een overeenkomst met jou. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een collega-webbouwer, fotograaf of tekstschrijver. Happely sluit met deze mensen een bewerkersovereenkomst om ook in deze situaties te zorgen voor een goede beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens.
  • Om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Wanneer dit zich voordoet zal ik je daarvan achteraf op de hoogte stellen.

Bewaartermijn van je persoonsgegevens

Happely zorgt voor een goede beveiliging van de opgeslagen persoonsgegevens. Ik bewaar je persoonsgegevens zo lang deze nodig zijn voor het doel waarvoor ze verzameld zijn. Wanneer de opslag van je persoonsgegevens niet meer noodzakelijk is, worden ze vernietigd. Na beëindiging van mijn dienstverlening aan jou bewaar ik je gegevens een half jaar. Daarna worden ze vernietigd.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je kunt je persoonsgegevens bij mij altijd inzien, laten aanpassen of verwijderen. Stuur dan een mailtje met je verzoek naar yvonne@happely.nl.  Ik zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Beveiliging

Bij gegevensoverdracht gebruik ikj het zogenaamde SSL-veiligheidssysteem (Secure Socket Layer). Hiermee waarborg ik dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen valt. Dat jouw gegevens versleuteld verzonden worden zie je aan het symbool van een sleutel of gesloten slot in de statusbalk van jouw browser.

Klachtenregeling

Wanneer je een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens, verzoek ik je contact met mij op te nemen.
Je hebt als klant het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Functionele cookies

Happely gebruikt functionele cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan mijn website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. De cookies die ik gebruik zijn noodzakelijk voor de technische werking van mijn website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Deze cookies zijn noodzakelijk en plaats ik standaard. Deze worden daarom niet verwijderd wanneer je in de cookiebanner op de website de cookies niet accepteert.

Analytische cookies

Op mijn website worden algemene bezoekgegevens van websitebezoekers bijgehouden. Deze gegevens gebruiken wij om een beter beeld te krijgen van het bezoek- en klikgedrag van mijn klanten en andere bezoekers. Hiermee kan ik mijn dienstverlening en website verder optimaliseren en aanpassen aan algemene en jouw persoonlijke voorkeuren.

Op de site gebruik ik Google Analytics om de werking van de site te kunnen analyseren. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verkrijgt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb hier geen invloed op.

Deze analytische cookies zijn geanonimiseerd en plaats ik daarom standaard. Deze worden niet verwijderd wanneer je in de cookiebanner op de website de cookies niet accepteert.

Cookies voor social media integratie

Op onze website zijn knoppen opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, Instagram, Twitter, Google+ en LinkedIn. Deze knoppen werken door middel van stukjes code die van hen zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Ik heb daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook, Instagram, Twitter, Google en LinkedIn (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons) gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Bij jouw eerste bezoek aan mijn website informeer ik je over deze cookies en vraag ik je toestemming voor het plaatsen van cookies voor sociale media integratie. Wanneer je op een later moment toch deze cookies wilt accepteren, kun je dat via een melding in de website regelen.

Je kunt er ook voor kiezen om via je browser het plaatsen van cookies te blokkeren. Blokkeer je alle cookies, dan zou de website minder goed kunnen werken. Het is beter om alleen de ongewenste cookies selectief uit te schakelen. Dit kun je in je browser bij de instellingen doen. Hiermee blokkeer je ook meteen de cookies van andere websites die je bezoekt.

Nieuwsbrief

Periodiek stuur ik per e-mail een digitale nieuwsbrief aan mijn klanten en aan geïnteresseerden. Alleen mensen die via een opt-in op onze website aan hebben gegeven dat zij de nieuwsbrief willen ontvangen sturen wij deze nieuwsbrief. Wanneer je de nieuwsbrieven niet langer wilt ontvangen, kun je je eenvoudig via een link onderin de nieuwsbrief afmelden. Ik gebruik het abonneebestand alleen voor het versturen van deze digitale nieuwsbrief.

Wijzigen van de privacyverklaring

Ik houd me het recht voor deze Privacyverklaring aan te passen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. De wijzigingen zullen op deze webpagina doorgevoerd worden. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 31 januari 2019.

Happely
Yvonne Jansen

Postadres:
Durendaal 52
6715 JR Ede

Website: www.happely.nl
E-mail: yvonne@happely.nl
Telefoon: 06-43 79 16 73

 

 

 

 

1
Leuk dat je mijn website bezoekt! Kan ik je ergens mee van dienst zijn?
Powered by