Spring naar content

Reviews coaching en websites

Blije klanten, blije Yvon

Ondernemerscoach Yvonne Jansen van Happely (Ede)

Reviews coaching en websites

Blije klanten, blije Yvon

Ondernemerscoach Yvonne Jansen van Happely (Ede)

Reviews coaching en websites

Blije klanten, blije Yvon

Ondernemerscoach Yvonne Jansen van Happely (Ede)

Coaching

Annette Rijsemus

Annette Rijsemus

Superblij met de coaching door Yvon. Met hulp van haar heb ik een nieuwe doelgroep gevonden en een nieuw aanbod ontwikkeld. Ze heeft me geleerd helder en duidelijk te communiceren met mijn doelgroep (hun taal te spreken). En mijn aanbod op hen af te stemmen. En ook leren ondernemen op een manier die bij mij past. Dat heeft heel veel rust gegeven.

Door haar directe manier van vragenstellen wist ze me keer op keer te raken waardoor ik meer zicht kreeg op mijn zwakke en sterke kanten. Het was ook een persoonlijk proces. Heb er veel van geleerd en aan gehad. Super goede coaching.
www.raakbewust.nl

Eugenie Kok

Eugenie Kok

Heel blij met het coachings traject bij Yvon.
De open en eerlijke gesprekken waren fijn en waardevol. Ook haar , altijd opbouwende, feedback hielpen om verder te komen met wie ik ben, wie ik wil zijn en waar ik naar toe wil met mijn net opgestarte bedrijf.
Zeker een aanrader om met Yvon in zee te gaan !
www.euszorgt.nl

Straalbedrijf Bakker

Jerrel Bakker

Yvon is een zeer bekwame vakvrouw met een schat aan kennis. Hier heb je écht wat aan!
www.straalbedrijfbakker.nl

Buitengewoon Feest

Wietske Steenbergen

Mezelf een coachingstraject kado gegeven, en geen spijt van!
Mijn valkuilen kwamen redelijk snel naar boven en voor de oplossing hiervan gaf Yvon me precies het zetje wat ik nodig had.
Hierdoor voldoende vertrouwen in mezelf en mijn bedrijf om uit loondienst te stappen en mezelf en mijn bedrijf serieus te gaan nemen.
Wat een groei!!!
www.buitengewoonfeest.nl

Isabel Hagen

Isabel Hagen

Werkelijk de beste investering die ik als nieuwe ondernemer kon doen! Yvon is niet alleen een geweldige coach, maar bovenal een geweldig mens die zeer persoonlijk en professioneel coacht. Dit traject heeft enorm veel opgeleverd en is iets wat elke ondernemer zou moeten doen. Dankjewel Yvon!
www.isahomespa.nl

Berdien Westland

Berdien Westland

Door het stellen van de juiste vragen wist Yvon tot de kern te komen van mij en mijn bedrijf. Haar enthousiasme, kritische en deskundige blik maakten het dat ik, elke keer opnieuw, zin had in een coachingsessie. Met een hoofd vol kennis, tips en uitgewerkte plannen kan ik nu doelgericht aan mijn bedrijf bouwen. En dat voelt heel goed!
www.berdienwestland.nl

Marlous Witteveen

Marlous Witteveen

Door de gesprekken met Yvonne weet ik wie de ouders zijn die ik met coaching wil helpen, waar zij naar op zoek zijn en wat coaching voor hen kan betekenen. Ook is duidelijk geworden dat ik nog meer op de stoel van mijn klant moet gaan zitten om beter naar mijn website en product- en dienstenaanbod te kijken. De invulling daarvan is nu veel beter. Het kritisch meekijken en sparren heeft mij erg geholpen, evenals de focus houden bij het overlopen aan ideeën. Dank je wel Yvonne, Met een duidelijke visie en missie blijf ik dicht bij mezelf en doe ik waar ik blij van word.
www.opvoedkunst.nl

Fieke Veldhuis

Fieke Veldhuis

Enorm bedankt voor jouw coaching en support, het voelt als een reis die we samen gemaakt hebben. Ik heb jou als steun en liefdevolle gids ervaren tijdens het traject. Jouw onbevooroordeelde houding gaf mij de ruimte en het vertrouwen om in een grotere versie van mijzelf te kunnen groeien. Ik heb genoten van het proces en kan nu ook nog meer genieten van mijn proces en hoe alles zich steeds verder mag ontvouwen.

Nogmaals dank en alle goeds voor jou!
www.veerkrachtinverbinding.nl

Henny_van_Veldhuisen

Henny van Veldhuisen

Yvon is een bijzonder warme en enthousiaste coach, die ook nog eens heel professioneel en ervaren is.
Samen met haar heb ik mijn talenten & missie super helder weten te krijgen, waardoor allerlei puzzelstukjes op z'n plek vielen en mijn business in een stroomversnelling gekomen is.
Daarbij heeft ze me overladen met praktische tips en tricks, ook niet onbelangrijk voor een vliegende start.
En last but not least geloofde zij vanaf het begin onvoorwaardelijk in mij. Iets wat bij mij nog moest groeien, maar dankzij Yvon ben ik meer en meer gaan geloven in wat ik hier te doen heb.
Dus wil je écht serieus werk maken van je business? Zoek dan niet langer, maar laat je coachen door Yvon!
www.timetoshinecoaching.nl

Gerdien Smit

Gerdien Smit

Ik heb bij Yvon een traject gevolgd om mijn coachpraktijk te ontwikkelen en professionaliseren. Ik stond nog heel erg aan het begin, en de opbouw van het traject van Yvon gaf hele sterke bouwstenen. We gingen direct de diepte in, en ik moest keuzes maken in wat voor mij belangrijk is. Dat begon gelijk in het eerste gesprek, waarin ik de voor mij en mijn praktijk belangrijke waarden heb mogen ontdekken. Ik maakte ook keuzes op het gebied van doelgroep en expertise. Ik werd echt ergens van. En dat vanuit wat ik zelf belangrijk vind, het hele traject bleef dichtbij mijzelf ook al was het soms spannend en wiebelig. Het voelde zo goed om zo aan te scherpen! Want nu kan ik makkelijk vertellen wie ik ben, wat ik doe en waarvoor je mij kunt inschakelen.

Wat Yvon ook goed kan, is teruggeven wat zij waarneemt, en ze geeft dat verrijkt aangevuld met eigen kennis, ervaring en expertise terug. Het is onmogelijk om jezelf helemaal te zien. Dus iemand als Yvon die teruggeeft wat zij ziet, maakt een beeld completer.

Ik voelde me gezien, erkend, geloofd. Ik heb inmiddels zelfvertrouwen als ondernemer en als coach op een niveau waar ik van droomde maar eerlijk gezegd niet van had gedacht dat ik dat ooit zou ervaren.
www.gerdiensmit.nl

Exif_JPEG_420

Judith de Haan

Yvon is een kundige ondernemer die met je zoekt hoe jij het ondernemerschap zo kunt invullen dat het echt bij jou past! Niet te veel fratsen, geen ingewikkelde toestanden, maar puur kijken naar jou en waar jij blij van wordt.
Het heeft mij geholpen om mijn zelfvertrouwen te vergroten, te zien waar verbeterpunten liggen en met enthousiasme mijn weg als ondernemer te vervolgen.
www.judithcoach.nl

Carola_Rothuizen

Carola Rothuizen

Ik ben via de startversneller bij Yvon uitgekomen voor een coachtraject. Sowieso al een cadeautje, maar Yvon maakte er echt een feestje van. Het hele traject hielp mij om 2 grote knopen door te hakken; ik liet los wat niet meer voor me werkte, en koos voor een doelgroep die helemaal bij me past. De opbouw van het traject klopt ook helemaal. De ruimte tussen de coachsessies heb ik ook echt nodig gehad als 'gaartijd'. Yvon heeft ook echt een antenne voor wat voor mij werkt, en wat mijn kwaliteiten zijn. Geeft alleen maar meer plezier en zelfvertrouwen!
www.femcoaching.nl

Bienke Beeker

Bienke Beeker

Yvonne is een zeer betrokken coach, die je goed de spiegel voor kan houden. Ze heeft mij erg geholpen om de juiste keuzes te maken voor mijn bedrijf!
www.enjoybegeleiding.nl

Lydia-Feenstra

Lydia Feenstra

Het starterscoachingstraject dat ik volgde bij Yvonne heb ik als heel waardevol en efficient ervaren. Ik kreeg veel input voor het concreet maken van bepaalde stappen die mijn bedrijf sterker maken. Yvonne weet goed de kern van iets op tafel te leggen en durft de confrontatie aan te gaan met eventuele misvattingen. Haar enthousiasme en geloof voor en in mijn werk als kinderCoach waren een aanmoediging in het verwezenlijken van mijn droom.
www.ikvlinder.nl

Renate Bouwmeester

Renate Bouwmeester

Yvon heeft mij met haar gestructureerde manier van werken enorm goed geholpen om een mooie basis voor mijn eigen bedrijf neer te zetten. Ik zag soms door de bomen het bos niet meer, ik had zoveel ideeën! Samen hebben we alles gefilterd tot een dienstenpakket waar ik blij van word en waarmee ik iets kan betekenen voor mijn klanten. We hebben o.a. mijn visie, missie en doelgroep bepaald en Yvon heeft me geholpen om wat drempels te laten verdwijnen. Dankjewel voor alle fijne gesprekken, je energie, je inlevingsvermogen en voor het vertrouwen dat je in me hebt! Je bent een lieve coach met veel gevoel voor je medemensen.

Willemieke-Pronk

Willemieke Pronk

Yvon is heel prettig om mee samen te werken. Ze is heel betrokken bij mij als persoon en mijn onderneming. Ze heeft mij heel goed geholpen om mijn doelgroep helder te krijgen, hoe ik deze kan bereiken en hoe ik meer zichtbaar kan worden. Echt een aanrader!
www.willemiekepronk.com

Yvette Rottink

Yvette Rottink

Ik heb het traject als prettig ervaren. Door de extra druk met de scholen dicht en jonge kinderen thuis (Corona) was dit voor mij een hele fijne combinatie. Ik had bewust voor Yvon gekozen omdat ik het idee had dat het niet een traject zou zijn met al te veel druk of om je helemaal tot uitersten te krijgen. Ik had behoefte om zaken te bespreken met een buitenstaander met veel ervaring. Het was fijn om tips en adviezen te krijgen. Yvon kijkt naar jou als persoon, je bedrijf en wat bij jou en je situatie goed is of verbeterd kan worden.
www.ziefotografie.nl

Anneke Lubbers

Anneke Lubbers

Waar Yvon heel goed in is, is het ordenen van mijn gedachten. Het hielp mij bij het richting geven aan wat ik wil en doordat ik nu onder woorden breng wat al ergens in mijn hoofd en hart verstopt zat kan ik verder komen.

Yvon leerde me door de ogen van mijn klanten te kijken. Wat willen ze eigenlijk en waarom zitten ze te wachten op hetgeen ik ze te bieden heb.

En behalve al die goede tips en trics is Yvon een heerlijk mens waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Ze kan super streng zijn waar het nodig is (ai, ai en ik maar denken dat ik al bijna klaar was met mijn website…), maar brengt meestal luchtigheid in lastige gesprekken (ik ga die chips etende passagiers achter in mijn bus echt niet meer vergeten). Verder is Yvon ook open over zichzelf en vertelt hoe zij dingen doet en waarom ze voor haar werken.

En misschien wel het belangrijkste: Yvon luistert en oordeelt niet. Je bent goed zoals je bent en je mag er zijn.
www.annekelubbers.nl

Joyce Heijnsdijk

Joyce Heijnsdijk

Door de coaching van Yvon kreeg ik meer en meer vertrouwen in mijn bedrijf en in mijn ondernemerschap.
www.jhob.nl

Sonja van der Schaaf

Sonja van der Schaaf

De combinatie van business coach, psycholoog en webbouwer maakt dat Yvon je op verschillende vlakken kan adviseren. Ik heb veel praktische tips gekregen en heb nieuwe diensten bedacht. Kortom helemaal top!
www.loopbaanswitch.nu

Jolanda Pater

Jolanda Pater

Ik vond het in het begin best een beetje spannend om mijn hele hebben en houden op tafel te leggen bij Yvon. Doe ik het wel goed als onderneemster, wat zal ze hier en daar van vinden?
Maar Yvon kijkt naar wie ik ben en welke manier van ondernemen het beste bij mij past. Ze stuurt bij waar nodig en geeft goede uitleg over het hoe en waarom ze iets vind. Ze stelt vragen zodat je zelf aan het denken word gezet over je bedrijf en je eigen manier van aanpak. Ik ben door de gesprekken met haar op de goede weg gekomen en kan nu echt zelfstandig verder.
www.ambachtelijke-eetcadeautjes.nl

Krijg meer grip op jezelf

Zodat je kunt genieten en bouwen aan het bedrijf wat je voor ogen hebt

Sparsessie

Yvon heeft me fantastisch geholpen met een probleemsituatie waar ik echt wakker van lag. Ik weet nu hoe ik om kan gaan met stress situaties en ben me meer bewust ben van mijn grenzen. Dat komt me goed van pas als leidinggevende van een cursusgroep.
Yvon heeft me er heel goed doorheen geleid. Met haar hulp kon ik ineens heel goed bij mijn eigen kracht komen om iets aan de situatie te doen. Het was pittig, maar tegelijk was ik heel vastbesloten er iets aan te doen, met een duidelijk doel voor ogen: zowel ik als de groep zou er wel bij varen. Ik ben zo blij en trots dat ik dit ben aangegaan. Ik kan iedereen Yvon aanraden!

Ik heb Yvon benaderd voor een Sparsessie. Ik liep persoonlijk vast met mijn bedrijf. Ik worstelde met vragen als "wil ìk dit nog wel, wat verwachten andere mensen van me, en wat als ik ermee stop, hoe ga ik dan verder?"
Er komt veel bij kijken wanneer je een bedrijf wilt starten, maar wat doe je wanneer je een bedrijf 'on hold' wil zetten, een zetje in de andere richting nodig hebt, of als je er gewoon geen zin meer in hebt en iets anders wilt gaan doen?
Eindeloos liep ik te malen maar kon ik het juiste antwoord op al mijn vragen niet vinden. En daar was Yvon! Tijdens de sparsessie liet ze me vooral veel vertellen, stelde ze gerichte vragen en gaf ze me het gevoel dat het 'oké’ was wat ik voelde. Je hoeft je niet mooier, beter of groter voor te doen, en al helemaal niet voor anderen. Volg je hart en blijf bij jezelf.
Na het gesprek ging ik met een glimlach op mijn gezicht en schouders naar beneden naar huis en kon ik vooral denken aan al het leuke wat ging komen!
Mocht je dus twijfelen of een (eenmalige) spar sessie wel zin heeft... niet doen, je bent bij Yvon aan het juiste adres.

Website ontwikkeling & website check

Gerwin van Eldik

Gerwin van Eldik

Bij aangaan van het starten van mijn 1e bedrijf had ik allerlei ideeën. Daarbij zocht ik iemand om dat te kunnen vertalen in iets concreets. Mijn voorkeur ging uit naar een website bouwer die ook kennis heeft wat er bij mensen omgaat en speelt in hun keuzevorming om zich te wenden tot coaching en training.

Deze talenten gecombineerd met een aanstekelijke energie, enthousiasme, kennis en bereidheid om eigen inzicht(en) op tafel te leggen vond ik erg waardevol. Yvon is erg leergierig en is daardoor op zoek naar de meest passende oplossing voor mij als ondernemer.

Ik vond het een zeer plezierig traject waarin we veel hebben gelachen en waar Yvon mij zeker af en toe een behoorlijk spiegel heeft voorgehouden hoe ik mijn perspectief kon veranderen om meer impact te maken.

Kortom, ik kan Yvon van harte aanbevelen als je een website zou willen creëren die net even anders is dan de rest zodat echt je eigen gezicht kan laten. Zo ben je authentiek en trek je je ideale mensen zo aan zonder enige weerstand of negatieve energie.
www.gerwinvaneldik.nl/

Susan Gerl - Fit by Nature 2

Susan Gerl

Wat een prachtige website heeft Yvon voor mij gemaakt! Na kort overleggen wist ze al heel goed te vangen welke uitstraling ik graag wilde. Yvon werkt snel en vakkundig. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.
www.fitbynature.nl/

Inga Blokker

Wij zijn ontzettend tevreden over Happely. Yvon stelt de juiste vragen, waardoor we tot de kern van ons bedrijf kwamen. Zij wist daarna feilloos de vertaling te maken naar een website die ons bedrijf 100% weerspiegelt. Ook de samenwerking verliep zeer voorspoedig. Korte lijntjes, ontspannen communicatie: helemaal zoals we het willen. De service na oplevering was eveneens snel, ontspannen en accuraat.
www.thefoodresearchcompany.com/

Irene van Woerdekom

Irene van Woerdekom

Yvon weet waar ze het over heeft en geeft je op een coachende en concrete manier feedback en informatie. Zij stelt de juiste vragen waardoor je inzichtelijk krijgt waar je in je bedrijf een verbeterslag kunt maken. Voor mijn website zijn we met verschillende onderdelen aan de slag gegaan. Zowel de inhoud als de vormgeving hebben we doorgenomen. Yvon heeft echt maatwerk geleverd! Een aanrader!
www.hondenblik.nl/

Tessa van Hal liet een websitecheck plus doen door ondernemerscoach Yvonne Jansen (Ede)

Tessa van Hal

Ik ben voedingsdeskundige en heb net mijn eigen bedrijf opgestart. De website heb ik zelf gemaakt. Hoewel ik er trots op ben wist ik dat het beter kon en ook beter moest! Maar hoe? Daarom heb ik Yvon een website check laten doen.

Ik kreeg een zeer gedetailleerde lijst met verbeterpunten. En welke stappen ik kan zetten om de site te optimaliseren. Er kwamen punten naar voren waar ik als niet professionele websitebouwer nooit aan gedacht had. En natuurlijk werden ook de pluspunten uitgelicht. 

Al met al zeer waardevol voor mij en mijn bedrijf. Yvon bedankt!
www.gelukkiggezondmettessa.com/

Ondernemerscoach Yvonne Jansen deed met Marjolein van Ojen een sparsessie

Marjolein van Ojen

Ik wilde mijn praktijk eens kritisch laten doorlopen. Ik was blij met Yvon’s eerlijke blik. Het heeft me weer een stuk op weg geholpen. Ik liep wat vast, had mijn doel niet goed voor ogen en miste een stuk inspiratie en visie. Na mijn gesprek met Yvon waarin we alles rustig door liepen, wist ik wat ik moest doen. Ik kreeg helder op welke doelgroep ik me wilde richten, en er borrelden weer allerlei plannetjes en ideetjes op wat ik met mijn site kon doen. Yvon heeft me geholpen om de koers te vinden die echt bij mij past!
www.buroautitiek.nl/

Yvonne Jansen maakt de website van Erika van Halen (Feeling4Feet)

Erika van Halen

Ik heb sinds 2017 mijn eigen Pedicurepraktijk en sindsdien een website waar ik veel informatie zelf op kan zetten en trots op ben/was...In mijn aanmelding voor de Website Check Plus schreef ik o.a. dat de check mij erg nuttig leek om de puntjes op de welbekende “i” te zetten.
Dat bleek wel even anders... van Yvonne kreeg ik een hele lijst met verbeter-, aandachtspunten en gelukkig ook complimenten. Duidelijk uitgelegd hoe, wat en waarom iets aangevuld of totaal anders beter was. Tijdens het gesprek werd mij snel duidelijk dat je als leek een website snel maakt vanuit jezelf en minder vanuit de webbezoeker...

Alle verbeter en verander punten geeft Yvonne tijdens het gesprek duidelijk uitgelegd. Ik ben heel blij dat ik heb mee gedaan en zo mijn website sterk kan verbeteren.
https://www.feeling4feet.nl/

Happely maakte de website van Gina van de Kamp

Gina van de Kamp

Als creatieve gastouder wilde ik graag een website hebben waarin mijn passie voor kinderen en professionaliteit in mijn werk naar voren komt. Yvonne wist door haar manier van vragen stellen de juiste sfeer en vormgeving te vinden die past bij mij en mijn doelgroep. Ze luistert goed naar je wensen, onderzoekt de mogelijkheden en overlegt regelmatig met je om alles af te stemmen. Daarna heeft ze met haar technisch inzicht dit vertaald in een geweldig mooi design. Ik ben superblij met de uitstraling die mijn website heeft!
https://ginagastouderopvang.nl/

En nu jij

Wat heb jij nodig?

Scroll naar boven