Spring naar content

Yvon Wattèl

Op haar plek 🙂

Ondernemerscoach Yvonne Jansen uit Ede is er om jou als ondernemer te helpen een succesvol en gezond bedrijf op te bouwen

Yvon Wattèl

Op haar plek 🙂

Ondernemerscoach Yvonne Jansen uit Ede is er om jou als ondernemer te helpen een succesvol en gezond bedrijf op te bouwen

Yvon Wattèl

Op haar plek 🙂

Ondernemerscoach Yvonne Jansen uit Ede is er om jou als ondernemer te helpen een succesvol en gezond bedrijf op te bouwen
Missy-7

Mijn passie en missie

Kom tevoorschijn!

Mijn passie is jou te helpen jezelf te laten zien en een gezond bedrijf te creëren. Zodat jij met plezier en zelfvertrouwen in en aan je bedrijf werkt en jij zowel online als offline daadwerkelijk de mensen bereikt dit jij graag wil helpen.
Ik borrel en bruis wanneer ik jou kan helpen meer ruimte en voldoening te ervaren en (meer) resultaat van je inspanningen te zien. Ik help je graag de obstakels voor succes in jou en in je bedrijf op te ruimen zodat je bereikt waar je naar verlangt.

Missy-4

Mijn expertise

Psycholoog, coach, webdesigner

Ik ben al 25 jaar ondernemer. Geschoold als psycholoog heb ik jarenlang mijn eigen hulpverleningspraktijk gehad. Later ben ik me gaan specialiseren in het coachen van zzp'ers en heb ik me daarnaast ontwikkeld als webbouwer.
Door mijn pakketje kennis, vaardigheden en ervaring ben ik in niet alleen in staat om goed met jou mee te denken, maar om ook naar jouw bedrijf en website door de ogen van jouw klant te kijken.

Renate Bouwmeester

Renate Bouwmeester

Yvon heeft mij met haar gestructureerde manier van werken enorm goed geholpen om een mooie basis voor mijn eigen bedrijf neer te zetten. Ik zag soms door de bomen het bos niet meer, ik had zoveel ideeën! Samen hebben we alles gefilterd tot een dienstenpakket waar ik blij van word en waarmee ik iets kan betekenen voor mijn klanten. We hebben o.a. mijn visie, missie en doelgroep bepaald en Yvon heeft me geholpen om wat drempels te laten verdwijnen. Dankjewel voor alle fijne gesprekken, je energie, je inlevingsvermogen en voor het vertrouwen dat je in me hebt! Je bent een lieve coach met veel gevoel voor je medemensen.

Fieke Veldhuis

Fieke Veldhuis

Enorm bedankt voor jouw coaching en support, het voelt als een reis die we samen gemaakt hebben. Ik heb jou als steun en liefdevolle gids ervaren tijdens het traject. Jouw onbevooroordeelde houding gaf mij de ruimte en het vertrouwen om in een grotere versie van mijzelf te kunnen groeien. Ik heb genoten van het proces en kan nu ook nog meer genieten van mijn proces en hoe alles zich steeds verder mag ontvouwen.

Nogmaals dank en alle goeds voor jou!

Gaan wij (vrijblijvend) kennismaken?
Missy-14

Mijn coachings- & trainings aanbod

Coaching en training

Hou je van 'kort & krachtig'? Een enkel gesprek vol inzicht, inspiratie en praktische handvaten waar je zelf mee verder kunt? Kom dan sparren over je onderneming en ondernemerschap.
Wil je liever dat ik voor korte of langere tijd met je meeloop? Kies dan voor personal- of businesscoaching.

Ook ben ik aangesloten bij de Startversneller. Hier kun je € 1000,- krijgen om bij mij een coachtraject te doen. Lees er hier meer over.
Wil je samen met andere zzp'ers bouwen aan je bedrijf? Stap dan in een groeigroep voor ondernemers. Wil je in een klein groepje aan de slag om (meer) zichtbaar te worden? Kom dan naar mijn workshop.

Missy-15

Mijn website aanbod

Websitebouw

Als ondernemer heb je een klantenwervende website nodig. Eén die niet alleen bij jou past en jou en je bedrijf goed representeert, maar die ook bij jouw ideale klant past en hem laat zien dat jij degene bent die hem kan helpen.
Wanneer je nog geen website hebt, kan ik die voor jou maken - al dan niet in combinatie met een sparsessie of coachtraject.

Ondernemen is 'eerst naar binnen, dan naar buiten'

Joyce Heijnsdijk

Joyce Heijnsdijk

www.jhob.nl

Door de coaching van Yvon kreeg ik meer en meer vertrouwen in mijn bedrijf en in mijn ondernemerschap.

Laten we kennismaken

Ik hoor graag jouw verhaal!

Download nu gratis belangrijke know-how voor je bedrijf

Mock-Up-e-book-5-sleutels-voor-ondernemers-3

'5 Onmisbare sleutels voor ondernemers'

E-book bekijken
Mock-Up-e-book-Succes-met-je-website-3

'Succes met je website'

E-book bekijken
Scroll naar boven