Spring naar content

Yvon Wattèl

Op haar plek 🙂

Yvon Wattél-2

Yvon Wattèl

Op haar plek 🙂

Yvon Wattél-2

Yvon Wattèl

Op haar plek 🙂

Yvon Wattél-2
Missy-7

Allereerst

Waarom jij?

Simpel: ik hou erg van ondernemers en jij bent ondernemer. Jouw passie voor je eigen vakgebied, de drive waarmee jij mensen helpt - jij wilt van betekenis zijn, iets toevoegen en de wereld een stukje mooier maken dan hij nu is. Dat vind ik mooi en ik wil je helpen dat mogelijk te maken.

Wat ik bij mezelf èn in het al jarenlang helpen van ondernemers gemerkt heb, is dat je 'persoonlijke ontwikkeling' bepaalt in hoeverre je slaagt als ondernemer. Wanneer je je eigen obstakels en valkuilen niet kunt overwinnen, is ondernemen zwaar en boek je maar matig succes. Je bedrijf kan niet gezond blijven of groeien wanneer jij zelf niet groeit.

Missy-4

Psycholoog, coach, webdesigner

Waarom ik?

Ik ben zelf al 25 jaar ondernemer, dus ik begrijp je hoogte- en dieptepunten, de frustratie en het plezier. En ik heb zowel bij mezelf als in mijn coaching gemerkt dat waar je in je bedrijf tegenaan loopt alles te maken heeft met jezelf.

Je persoonlijkheid, hoe je opgegroeid en behandeld bent door belangrijke mensen, je ervaringen met leren, je vaardigheden en kwaliteiten, je schaduwkanten, hoe je naar jezelf kijkt en hoe je voor jezelf zorgt - het is allemaal belangrijk.

Ik vind het echt jammer wanneer je het ondernemerschap vooral zwaar vindt of zelfs wilt opgeven. Omdat ik weet dat wanneer jij gaat ondernemen op de manier die bij jou past en je je hobbels overwint, je echt gaat genieten van je bedrijf.

Ik heb psychologie gestudeerd en jarenlang mijn eigen hulpverleningspraktijk gehad. Later ben ik me gaan specialiseren in het coachen van ondernemers en heb ik me daarnaast ontwikkeld als webbouwer.

Als psycholoog met mijn pakketje kennis, vaardigheden en jarenlange ervaring ben ik in in staat om je goed in je persoonlijke groei te helpen. En ik neem daarin ook alle kennis en ervaring als businesscoach en webbouwer mee. Die unieke combi blijkt zowel voor mij als voor mijn klanten erg handig en fijn te zijn 🙂

Fieke Veldhuis

Fieke Veldhuis

Enorm bedankt voor jouw coaching en support, het voelt als een reis die we samen gemaakt hebben. Ik heb jou als steun en liefdevolle gids ervaren tijdens het traject. Jouw onbevooroordeelde houding gaf mij de ruimte en het vertrouwen om in een grotere versie van mijzelf te kunnen groeien. Ik heb genoten van het proces en kan nu ook nog meer genieten van mijn proces en hoe alles zich steeds verder mag ontvouwen.

Nogmaals dank en alle goeds voor jou!

Renate Bouwmeester

Renate Bouwmeester

Yvon heeft mij met haar gestructureerde manier van werken enorm goed geholpen om een mooie basis voor mijn eigen bedrijf neer te zetten. Ik zag soms door de bomen het bos niet meer, ik had zoveel ideeën! Samen hebben we alles gefilterd tot een dienstenpakket waar ik blij van word en waarmee ik iets kan betekenen voor mijn klanten. We hebben o.a. mijn visie, missie en doelgroep bepaald en Yvon heeft me geholpen om wat drempels te laten verdwijnen. Dankjewel voor alle fijne gesprekken, je energie, je inlevingsvermogen en voor het vertrouwen dat je in me hebt! Je bent een lieve coach met veel gevoel voor je medemensen.

Gaan wij (vrijblijvend) kennismaken?
Missy-14

Mijn aanbod

Waar je mij voor kunt inschakelen

  • Hou je van 'kort & krachtig'? Een enkel gesprek vol inzicht, inspiratie en praktische handvaten waar je zelf mee verder kunt? Kom dan anderhalf uur sparren over jezelf en je ondernemerschap.
  • Wil je liever dat ik voor korte of langere tijd met je meeloop? Je kunt zowel losse sessies afnemen of direct voor een traject gaan, dit bespreken we bij onze kennismaking.
  • Ik ben aangesloten bij de Startversneller. Wanneer je nog geen 5 jaar ondernemer bent kun je € 1000,- krijgen om bij mij een coachtraject te doen. Lees er hier meer over.
  • Wil je samen met andere ondernemers werken aan je persoonlijke groei? Stap dan in een groeigroep voor ondernemers.
  • Ben je coachklant bij mij (geweest)? Dan kun je ook bij mij terecht voor het maken of up-to-date maken van je website

Ondernemen is 'eerst naar binnen, dan naar buiten'

Joyce Heijnsdijk

Joyce Heijnsdijk

www.jhob.nl

Door de coaching van Yvon kreeg ik meer en meer vertrouwen in mijn bedrijf en in mijn ondernemerschap.

Laten we kennismaken

Ik hoor graag jouw verhaal!

Scroll naar boven