Skip to content

Yvonne Jansen

Op haar plek 🙂

Maak kennis met Yvonne Jansen, de enthousiaste en betrokken eigenaar van Happely. Haar missie en motto is 'Jij op je plek'

Yvonne Jansen

Op haar plek 🙂

Maak kennis met Yvonne Jansen, de enthousiaste en betrokken eigenaar van Happely. Haar missie en motto is 'Jij op je plek'

Yvonne Jansen

Op haar plek 🙂

Maak kennis met Yvonne Jansen van Happely en ontdek wat ze voor jou kan doen.
Deze stippellijn hoort bij de stijl van Happely en zie je in alle online uitingen van Happely terug

Mijn passie en missie

Kom tevoorschijn!

Mijn passie is om jou te helpen je eigen zaak of praktijk te starten en/of op te bouwen. Ik wil graag dat jij  als zzp-er tevoorschijn komt en helemaal 'op je plek' bent. Wanneer je daarbij jezelf ook op de goede manier presenteert, zul je met voldoening kunnen werken. En genoeg klanten hebben.

Op je plek komen heeft te maken met bewustwording en actie. Zien en voelen en accepteren wie je als ondernemer bent, wat je kunt en wat je wilt is essentieel. Wanneer je dingen anders gaat doen gaat je leven en ondernemerschap pas echt veranderen

Ik borrel en bruis wanneer ik mee kan denken en jou kan helpen meer ruimte, voldoening en resultaat in je ondernemerschap te ervaren.

Mijn expertise

Psycholoog, coach, webdesigner

Ik ben al 25 jaar ondernemer. Geschoold als psycholoog heb ik jarenlang mijn eigen hulpverleningspraktijk gehad. Later ben ik me meer gaan toeleggen op coaching en heb ik me daarnaast ontwikkeld als webbouwer.

Door mijn pakketje kennis, vaardigheden en ervaring ben ik in niet alleen in staat om goed met jou mee te denken, maar om ook naar jouw bedrijf en website door de ogen van jouw klant te kijken. 

Dat ik naast jou als ondernemer te kunnen coachen ook jouw website kan maken of helpen verbeteren is een groot voordeel. Zo ben je verzekerd van een website die voor jou werkt en hoef je niet met meerdere bedrijven in zee.

Ondernemen is 'eerst naar binnen, dan naar buiten'

Deze stippellijn hoort bij de stijl van Happely en zie je in alle online uitingen van Happely terug

Mijn unieke aanbod

Coaching, websites en meer

Hou je van 'kort & krachtig'? Een enkel gesprek vol inzicht, inspiratie en praktische handvaten waar je zelf mee verder kunt? Kom dan sparren over je onderneming en ondernemerschap.

Wil je liever niet alleen met je vragen aan de slag en gedurende een afgebakende periode mijn input krijgen? Wanneer je hulp wilt bij het starten van je eigen bedrijf, kies dan voor het traject 'Klaar voor de start'.  Ben je al ondernemer? Dan is het het traject 'Grip op jouw jaar' een goede keus.

Wil je een nieuwe website of je website door mij laten checken? Of ben je op zoek naar een visual design dat jouw 'kleur', passie en expertise overtuigend naar voren brengen? Laten we dan aan de slag gaan!

Wat mij van anderen onderscheidt?

Alles onder één dak

'Op je plek' heeft naast dat ik gewoon héél blij wordt van wat ik doe, te maken met afwisseling. Ik ben er altijd op uit mezelf te stretchen en nieuwe gebieden te verkennen en nieuwe dingen te doen. Ik vind het heerlijk me veelzijdig te ontwikkelen en mijn talenten, kennis en ervaring aan te laten sluiten op wat ondernemers nodig hebben.

Ik combineer mijn passie voor authenticiteit met mijn voorliefde voor communicatie en design. Mijn veelzijdige expertise en ontwikkeling maakt dat ik jou als ondernemer een waardevol pakket aan diensten en producten kan bieden.

Missy, de dame uit het beeldmerk van Happely, zit achter haar laptop
Gaan wij kennismaken?

Boek dan snel je gratis oriëntatiegesprek!

Deze stippellijn hoort bij de stijl van Happely en zie je in alle online uitingen van Happely terug

Mensen met wie ik samenwerk

Ik hou ervan mezelf te stretchen en telkens weer nieuwe gebieden te ontdekken en te ontwikkelen.

Samenwerken met andere professionals inspireert me, vergroot mijn kennis en geeft me een hoop plezier.

Voor mijn coachingswerk spar ik met verschillende professionals.

Op het gebied van webdesign en het ontwerpen van e-books en andere mooie producten werk ik samen met Mieke Jager.

Mieke_Jager

Download nu gratis belangrijke know-how voor je bedrijf

Dit is de mock-Up van het e-book '5 Onmisbare sleutels voor startende ondernemers'

'5 Onmisbare sleutels voor (startende) ondernemers'

Mock-Up-Ebook-Website-1

'Succes met je website'

Scroll To Top
Open chat
1
Leuk dat je mijn website bezoekt! Kan ik je ergens mee van dienst zijn?
Powered by